03 Feb 2013

Bosjesfestival

benner-bosjesfestival

bosjesheader_2012

Het begon in 2005 als een feestje voor onze fans om het begin van het theaterseizoen te vieren. Een aggregaat en een paar kraten bier op een mooie locatie in het bos waar het publiek werd getrakteerd op optredens van Olaf en Jasper en bevriende cabaretiers en singer songwriters. Toen iedereen het jaar daarop vroeg of we het weer gingen doen was het bosjesfestival geboren. Elke eerste zaterdag van september is het weer tijd om het bos te versieren met schemerlampen, kroonluchters en schilderijtjes om de start van het seizoen in te luiden met muziek, theater en humor. Een gezellige huiskamersfeer en gratis topacts midden in het bos hebben ervoor gezorgd dat het festival inmiddels een succesverhaal is geworden. Het is het enige gratis openlucht cabaret- en muziek festival in z’n soort in Nederland. In 2013 groeien we wegens het enorme animo (1300 bezoekers in 2012) van 1 naar 2 dagen. Gezelligheid en hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs maken van het bosjesfestival een unieke ervaring die je niet mag missen. Voor meer informatie en foto’s kunt u kijken op de site van het Bosjesfestival.

Hieronder een kleine impressie van een aantal voorgaande jaren:

2013

2009

2007

Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een middelgroot festival van formaat met liefde georganiseerd door een groep van ongeveer 40 vrijwilligers. Er is sinds 2012 zelfs een kinderprogrammering in de middag en er wordt aan locatietheater gedaan op verschillende plekken in het bos. Er kan gegeten worden in het bos en uiteraard kan er veelvuldig worden geproost en dat kan sinds 2009 zelfs met ons eigen Bosjesbier:

bosjesbier 2009

bosjesbier 2010

bosjesbier 2011

bosjesbier 2012

bosjesbier 2013

bosjesbier 2014

www.bosjesfestival.nl

http://www.olafvandeven.nl/wp-content/themes/selecta