03 Feb 2013

Ceedee’s

benner-cd

O&JflyerGedurende 11 jaar vormde ik samen met Jasper Smit het cabaretduo ‘Olaf en Jasper’. In die jaren hebben we vijf avondvullende voorstellingen geschreven en met trots gespeeld door heel Nederland. Vooral de zang en de altijd verassende improvisatie met het publiek waren voor mij een grote drijfveer en maakte van elk optreden een feest. We hebben vier CD’s uitgebracht die je hieronder kan beluisteren. De CD met de liedjes uit onze laatste voorstelling ‘MEUK’ is nog steeds te koop. Stuur me een mailtje om die te bestellen. Bovendien kan je hier een audioregistratie van de hele voorstelling ‘Laat Los!’ beluisteren. Met trots organiseren Jasper en ik nog steeds het ‘Bosjesfestival’ wat we als jaarlijks terugkerend cadeautje hebben overgehouden aan elf jaar cabaretduo.

benner-meuk
 
 
 
meuk voor   meuk achter

ZooEffect WordPress plugin

 

benner-laat los

 
 
 
laat los! - voor    Laat los! - achter
  
ZooEffect WordPress plugin
 
benner-Laat los vol
 
 

ZooEffect WordPress plugin

 

benner-geluk

 
 
 
Geluk - voor    Geluk - achter

ZooEffect WordPress plugin

 

benner-eigen beheer

 
 
 
Eigen beheer - voor    Eigen beheer - achter

ZooEffect WordPress plugin

http://www.olafvandeven.nl/wp-content/themes/selecta