Jeugdtheater

bos gruffalo

Meneer Monster speelt ‘De Gruffalo’

muis

Na het enorme succes van de voorstelling ‘POEP!’ gaan de spelers door onder een nieuwe naam: ‘Meneer Monster’. Hun eerste project is een bewerking van het populaire kinderboek ‘De Gruffalo’. Een voorstelling vol spanning en humor voor kinderen van 3 tot 103 jaar.  Het verhaal gaat over een kleine muis die met fantasie zijn angsten overwint en uiteindelijk iedereen te slim af is.

Gruffalo“Hij heeft, oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn kop.” De muis verzint een denkbeeldig monster om de hongerige vos, uil en slang op het verkeerde been te zetten. Maar hij kijkt vreemd op als hij z’n eigen hersenspinsel in het echt tegenkomt. Gelukkig weet hij ook het gevaar van zijn eigen creatie op slimme wijze af te wenden. Wie niet sterk is moet slim zijn.

Voor de speellijst van de Gruffalo kijk hier.

Voor verdere informatie en trailers kijk op: www.meneermonster.com

benner-poep!

Poep!

vliegen

Als de kleine mol op een ochtend zijn hoofd boven de grond steekt valt er een enorme drol op. Hij gaat naar alle dieren toe om uit te zoeken wie daar verantwoordelijk voor is. Geholpen door twee strontvliegen komt hij uiteindelijk bij de schuldige terecht; Bullebak, de hond van de slager. De kleine mol neemt op gepaste wijze wraak en legt een klein mollenkeuteltje op het hoofd van Bullebak. ”Zo, lekker puh!”

mol

De succesvoorstelling ‘POEP!’ is een bewerking van het bekende kinderboek ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.’ Het is een fysieke slapstick voorstelling vol humor en dierenpoep. De kinderen zitten aan twee kanten heel dicht op de speelvloer en worden voortdurend bij de voorstelling betrokken. Voor kinderen vanaf 2 jaar maar zeker ook een aanrader voor alle meegekomen volwassenen.

Voor meer informatie of boekingen, neem contact op met Theaterbureau vanaf2:

e-mail: info@vanaf2.nl
telefoon: 020-636 68 60
mobiel: 06-11 043 790

http://www.olafvandeven.nl/wp-content/themes/selecta